Barrosinha Red on keskmise intensiivsusega rubiinpunane vein. Aroomilt värske, milles on tuntavaid puuviljaseid noote, aimatav köögiviljane puudutus, mis on tüüpiline Trincadeira sordile. Maitselt on vein elegantne ja delikaatne.
Parim serveerimiseks temperatuuril 18 kraad. Sobib hästi vasikaliha toitude juurde, röstitud lihade ja vürtsikama pasta kaaslaseks.
Soovituslik eluiga kuni 6 aastat.
Veini klassifikatsioon Regional Wine Peninsula of Setúbal.
Valmistatud 80% Castelao, 15% Alicante Bouchet ja 5% Trincadeira viinamarjadest.
Alkoholisisaldus 13,5 %
Veinimeistrid Filipe Sevinate Pinto, Frederico Vilar Gomes and Sara Carapinha
Vinification by the traditional method in Algerian amphoras, with fermentation temperatures around 24ºC. 30% of the wine aged in French oak barrels, and 70% in amphorae.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.