,

Arcebispa Red

12,13  KM-ga

Archebispa (tõlkes Peapiiskop) Red on karmiinpunase värvusega tugev, tumedate puuviljade maitsega aromaatne vein, rohke parkaine sisaldusega. 

Arcebispa vein sobib kõige paremini punase liha, uluki-, veise- ja lambaroogade kõrvale.

Veini soovitav temperatuur tarbimiseks on 8 C

Veini klassifikatsioon (Denominação) Vinho Regional da Península de Setúbal.

Valmistatud Península de Setúba`i piirkonnas viinamarjadest Aragonez, Syrah, Touriga Nacional e Cabernet Sauvignon. 

Alkoholisisaldus 13,5 %

Availability: 1 laos

Tootekood: 31 Kategooriad: , Silt:

Archebispa (tõlkes Peapiiskop) Red on karmiinpunase värvusega tugev, tumedate puuviljade maitsega aromaatne vein, rohke parkaine sisaldusega. 

Arcebispa vein sobib kõige paremini punase liha, uluki-, veise- ja lambaroogade kõrvale.

Veini soovitav temperatuur tarbimiseks on 8 C

Veini klassifikatsioon (Denominação) Vinho Regional da Península de Setúbal.

Valmistatud Península de Setúba`i piirkonnas viinamarjadest Aragonez, Syrah, Touriga Nacional e Cabernet Sauvignon. 

Alkoholisisaldus 13,5 %

Veinimeister Gonçalo Carapeto

Touriga Nacional ehk Cabernet Sauvignon on tumedakooreline viinamarjasort, millest saadakse Portugali parimaid punaseid veine, sordil on tugev tumedate puuviljade maitse, sageli vürtside nüansiga. Touriga Nacional on tugeva tanniini sisaldusega.

Aragonez viinamari on piisava suhkrusisaldusega ja happesusega, mis oma omadustega täiendab veini maitset.

Syrah viinamarjad, mis on kuuma kliimaga kohanenud, on paksu kestaga ning sisaldavad rohkelt suhkrut ning parkaineid. Lisaks on Syrah viinamari väga aromaatne. Värvuselt on Syrah vein tumedamat värvi, lausa mustjas, noored veinid võivad olla ka violetse tooniga. Syrah on tavaliselt kõrgema happesusega ning mitmekesise karakteriga, tihti suitsuse ja maalähedase iseloomuga.

Setúba`i piirkonna päikselise kliima tõttu sisaldavad viinamarjad rohkelt suhkruid, mille tõttu ka veinid saavutavad küllalt kõrge alkoholi sisalduse.  Mulda iseloomustab kerge savine pinnas kõrge kaltsiumi ja ränidioksiidi sisaldus. Nimelt muudab veini stiili ja omadusi suures osas see, millises kliimas ja pinnases viinapuud kasvavad, kuidas neid viljeletakse ning kuidas toimub veini kääritamine. Eri marjasordid on suutelised tootma vägagi erinevaid suhkrute, hapete, mineraalainete, ning lõhna- ja maitsekomponentide komplekse, mistõttu on eri marjasortidel oma koht eriilmeliste veinide valmimisel.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Arcebispa Red”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga