Iberica.ee I Sinu online Veinipood
Naudi suurepäraseid Portugali veinielamusi meie online veinipoest tellides. Meie valikus on avastamist ootavaid pärleid Portugalist, keskendudes kohalikele väiketootjatele. Tutvu meie valikuga Portugali veinide seas ning avasta unikaalseid maitseid ja kvaliteeti. Oleme sinu usaldusväärne sihtkoht Portugali veinide ostmisel Eestis.
PAKKUMISED
Virsiku ja teiste kollaste puuviljade aroom. Peene mulliga ja meeldivalt happeline jook - värskust täis!
Väga värske ja elegantse lõhnabuketiga jook. Meeldivalt tasakaalustatud maitsed.
Veidi vürtsikas metsamarja aroomiga roosa vein, natuke mõrkjas. Meeldiv struktuur, mille maitses võib leida kirssi, kiivit ja natuke pipart.
ARCEBISPA Rose on valmistatud Península de Setúba`i piirkonnas 100% Cabernet Sauvignon viinamarjast.
Tugev roosa värv, värske maitse ja puuviljane aroom. Tunda on murakat, musta kirssi, mustasõstra toone.
Suurepäraselt tasakaalustatud happelisus ja magusus.
Sobib hästi austrite, mereandide, heledate kalatoitude ning pehme juustu kõrvale. Sobib hästi ka soojal suvepäeval sõpradega nautimiseks.
Kasvukohas on valdavalt savised liivakivi mullad lubjarikaste laikudega.
Arcebispa Rose valmistatakse Cabernet Sauvignon viinamarjast ja määratletakse, kui Vinho Regional. Viinamari korjatakse veinimeistri poolt lubatud päeval, kui mari saavutab oma parima küpsuse. Saaki koristatakse öisel ajal, kuna suvised temperatuurid Alentejo piirkonnas on kõrged. Öisel ajal on välistemperatuur on jahedam ja tagab viinamarja värskuse.
Setúba`i piirkonna päikselise kliima tõttu sisaldavad viinamarjad rohkelt suhkruid, mille tõttu ka veinid saavutavad küllalt kõrge alkoholi sisalduse.
Üldhappesus -0,6 g/L
pH - 3,30
Soovitav temperatuur tarbimiseks on 8oC
Veinivalmistaja: Gonçalo Carapeto
ARCEBISPA (tõlkes Peapiiskop) White on valmistatud Península de Setúba`i piirkonnas Antão Vaz, Arinto ja Verdelho viinamarjadest.
Eri marjasordid on suutelised tootma vägagi erinevaid suhkrute, hapete, mineraalainete, ning lõhna- ja maitsekomponentide komplekse, mistõttu on eri marjasortidel oma koht eriilmeliste veinide valmimisel.
Veini klassifikatsioon (Denominação) Vinho Regional da Península de Setúbal.
Setúba`i piirkonna päikselise kliima tõttu sisaldavad viinamarjad rohkelt suhkruid, mille tõttu ka veinid saavutavad küllalt kõrge alkoholi sisalduse.
Alkohol - 13,5 %
Ph 3,40
Peamine viinamari Antão Vaz Antão Vaz on üks Portugali parimaid valge veini viinamarjasorte. Kasvatatakse peamiselt kuumas ja kuivas Alentejo piirkonnas. Kasutatakse tavaliselt sordiveinide valmistamisel, millest õhkub küpseid troopilisi puuviljamaitseid tsitruseliste ja mee varjunditega.
Antão Vaz on mitmekülgne viinamarja sort, mis pakub laias valikus veini stiile. Selles osas on oluline koristusaeg: kui marju korjata varakult, annavad need hea happesusega kergeid, tsitruselisi veine, pikemalt viinapuul seistes aga ümarama, täidlasema veini, mida saab vaadis laagerdada.
Arinto viinamari kõrge happesusega annab veinile hea värske maitse. Arinto viinamari omab veel ka tsitrusviljade spektrit, mille eesotsas on sidrun ja greip andes veinile ka mitmesuguseid luuvilja omadusi, mis vananedes võib omandada rikkaliku virsiku maitse.
Verdelho viinamarja aromaatne profiil on karge, mõnikord lehtede või vürtsikate aktsentidega. See tekitab erksaid, sidruni-, tsitruse- ja pirni nuusutamisel.
ARCEBISPA White vein on valminud kolme suurepärase viinamarja kombinatsioonist, mis sobib hästi kergete roogadega. Väga hästi sobib ka muude Vahemere roogadega, näiteks täidetud punaste paprikatega. Võivad hästi sobida ka isegi sellised rammusad valgest lihast valmistatud toidud, nagu burritod kanaga.
Arvestades Antão Vazi mitmekülgsust maitseprofiili osas, sobib sellest marjast valmistatud vein mereandidega ja Atlandi ookeani/Vahemere köögile- kalale, eriti õlis küpsetatud kalale ja näiteks grillitud tuunikala steigi kõrvale.
Veini soovitav temperatuur tarbimiseks on 8oC
Veinivalmistaj: Gonçalo Carapeto
SALE
Vaata veelVirsiku ja teiste kollaste puuviljade aroom. Peene mulliga ja meeldivalt happeline jook - värskust täis!
Väga värske ja elegantse lõhnabuketiga jook. Meeldivalt tasakaalustatud maitsed.
Veidi vürtsikas metsamarja aroomiga roosa vein, natuke mõrkjas. Meeldiv struktuur, mille maitses võib leida kirssi, kiivit ja natuke pipart.
ARCEBISPA Rose on valmistatud Península de Setúba`i piirkonnas 100% Cabernet Sauvignon viinamarjast.
Tugev roosa värv, värske maitse ja puuviljane aroom. Tunda on murakat, musta kirssi, mustasõstra toone.
Suurepäraselt tasakaalustatud happelisus ja magusus.
Sobib hästi austrite, mereandide, heledate kalatoitude ning pehme juustu kõrvale. Sobib hästi ka soojal suvepäeval sõpradega nautimiseks.
Kasvukohas on valdavalt savised liivakivi mullad lubjarikaste laikudega.
Arcebispa Rose valmistatakse Cabernet Sauvignon viinamarjast ja määratletakse, kui Vinho Regional. Viinamari korjatakse veinimeistri poolt lubatud päeval, kui mari saavutab oma parima küpsuse. Saaki koristatakse öisel ajal, kuna suvised temperatuurid Alentejo piirkonnas on kõrged. Öisel ajal on välistemperatuur on jahedam ja tagab viinamarja värskuse.
Setúba`i piirkonna päikselise kliima tõttu sisaldavad viinamarjad rohkelt suhkruid, mille tõttu ka veinid saavutavad küllalt kõrge alkoholi sisalduse.
Üldhappesus -0,6 g/L
pH - 3,30
Soovitav temperatuur tarbimiseks on 8oC
Veinivalmistaja: Gonçalo Carapeto
ARCEBISPA (tõlkes Peapiiskop) White on valmistatud Península de Setúba`i piirkonnas Antão Vaz, Arinto ja Verdelho viinamarjadest.
Eri marjasordid on suutelised tootma vägagi erinevaid suhkrute, hapete, mineraalainete, ning lõhna- ja maitsekomponentide komplekse, mistõttu on eri marjasortidel oma koht eriilmeliste veinide valmimisel.
Veini klassifikatsioon (Denominação) Vinho Regional da Península de Setúbal.
Setúba`i piirkonna päikselise kliima tõttu sisaldavad viinamarjad rohkelt suhkruid, mille tõttu ka veinid saavutavad küllalt kõrge alkoholi sisalduse.
Alkohol - 13,5 %
Ph 3,40
Peamine viinamari Antão Vaz Antão Vaz on üks Portugali parimaid valge veini viinamarjasorte. Kasvatatakse peamiselt kuumas ja kuivas Alentejo piirkonnas. Kasutatakse tavaliselt sordiveinide valmistamisel, millest õhkub küpseid troopilisi puuviljamaitseid tsitruseliste ja mee varjunditega.
Antão Vaz on mitmekülgne viinamarja sort, mis pakub laias valikus veini stiile. Selles osas on oluline koristusaeg: kui marju korjata varakult, annavad need hea happesusega kergeid, tsitruselisi veine, pikemalt viinapuul seistes aga ümarama, täidlasema veini, mida saab vaadis laagerdada.
Arinto viinamari kõrge happesusega annab veinile hea värske maitse. Arinto viinamari omab veel ka tsitrusviljade spektrit, mille eesotsas on sidrun ja greip andes veinile ka mitmesuguseid luuvilja omadusi, mis vananedes võib omandada rikkaliku virsiku maitse.
Verdelho viinamarja aromaatne profiil on karge, mõnikord lehtede või vürtsikate aktsentidega. See tekitab erksaid, sidruni-, tsitruse- ja pirni nuusutamisel.
ARCEBISPA White vein on valminud kolme suurepärase viinamarja kombinatsioonist, mis sobib hästi kergete roogadega. Väga hästi sobib ka muude Vahemere roogadega, näiteks täidetud punaste paprikatega. Võivad hästi sobida ka isegi sellised rammusad valgest lihast valmistatud toidud, nagu burritod kanaga.
Arvestades Antão Vazi mitmekülgsust maitseprofiili osas, sobib sellest marjast valmistatud vein mereandidega ja Atlandi ookeani/Vahemere köögile- kalale, eriti õlis küpsetatud kalale ja näiteks grillitud tuunikala steigi kõrvale.
Veini soovitav temperatuur tarbimiseks on 8oC
Veinivalmistaj: Gonçalo Carapeto
Keskmise intensiivsusega rubiinpunane värv, värske aroom milles on tuntavaid puuviljanoote. Parim serveerimiseks temperatuuril 18 kraad. Sobib hästi vasikaliha toitude juurde, röstitud lihade ja vürtsikama pasta kaaslaseks. Soovituslik eluiga kuni 6 aastat.
Delikaatne ja keeruline aroom, kus on tunda röstimise noote, tsitruseline värv. Sobib hästi pehmete juustudega, kalatoitudega ja maitseb parimana umbes 12 kraadi juures serveerituna.
Lõheroosa värv, delikaatne aroom kus on tunda marju ja granaatõuna. Sobib hästi kala, mereandide ja suveilma kõrvale.
Roheka tsitruse värvi, puuviljane aroom, kus tuntavalt sidrunit ja troopilisi puuvilju. Pehme valge vein, mis sobib hästi mereandide kõrvale, ent maitseb võrdselt hästi ka ilma nendeta.
VEINIBLOGI
Uued tooted
Vaata veelLõheroosa värv, delikaatne aroom kus on tunda marju ja granaatõuna. Sobib hästi kala, mereandide ja suveilma kõrvale.
ARCEBISPA (tõlkes Peapiiskop) White on valmistatud Península de Setúba`i piirkonnas Antão Vaz, Arinto ja Verdelho viinamarjadest.
Eri marjasordid on suutelised tootma vägagi erinevaid suhkrute, hapete, mineraalainete, ning lõhna- ja maitsekomponentide komplekse, mistõttu on eri marjasortidel oma koht eriilmeliste veinide valmimisel.
Veini klassifikatsioon (Denominação) Vinho Regional da Península de Setúbal.
Setúba`i piirkonna päikselise kliima tõttu sisaldavad viinamarjad rohkelt suhkruid, mille tõttu ka veinid saavutavad küllalt kõrge alkoholi sisalduse.
Alkohol - 13,5 %
Ph 3,40
Peamine viinamari Antão Vaz Antão Vaz on üks Portugali parimaid valge veini viinamarjasorte. Kasvatatakse peamiselt kuumas ja kuivas Alentejo piirkonnas. Kasutatakse tavaliselt sordiveinide valmistamisel, millest õhkub küpseid troopilisi puuviljamaitseid tsitruseliste ja mee varjunditega.
Antão Vaz on mitmekülgne viinamarja sort, mis pakub laias valikus veini stiile. Selles osas on oluline koristusaeg: kui marju korjata varakult, annavad need hea happesusega kergeid, tsitruselisi veine, pikemalt viinapuul seistes aga ümarama, täidlasema veini, mida saab vaadis laagerdada.
Arinto viinamari kõrge happesusega annab veinile hea värske maitse. Arinto viinamari omab veel ka tsitrusviljade spektrit, mille eesotsas on sidrun ja greip andes veinile ka mitmesuguseid luuvilja omadusi, mis vananedes võib omandada rikkaliku virsiku maitse.
Verdelho viinamarja aromaatne profiil on karge, mõnikord lehtede või vürtsikate aktsentidega. See tekitab erksaid, sidruni-, tsitruse- ja pirni nuusutamisel.
ARCEBISPA White vein on valminud kolme suurepärase viinamarja kombinatsioonist, mis sobib hästi kergete roogadega. Väga hästi sobib ka muude Vahemere roogadega, näiteks täidetud punaste paprikatega. Võivad hästi sobida ka isegi sellised rammusad valgest lihast valmistatud toidud, nagu burritod kanaga.
Arvestades Antão Vazi mitmekülgsust maitseprofiili osas, sobib sellest marjast valmistatud vein mereandidega ja Atlandi ookeani/Vahemere köögile- kalale, eriti õlis küpsetatud kalale ja näiteks grillitud tuunikala steigi kõrvale.
Veini soovitav temperatuur tarbimiseks on 8oC
Veinivalmistaj: Gonçalo Carapeto
Conqueiros vinho Branco
Conqueiros on valmistatud kahest erinevast viinamarjast Antão Vaz ja Fernao Pires.
Antão Vaz on mitmekülgne viinamarja sort, mis pakub laias valikus veini stiile. Selles osas on oluline koristusaeg: kui marju korjata varakult, annavad need hea happesusega kergeid, tsitruselisi veine, pikemalt viinapuul seistes aga ümarama, täidlasema veini, mida saab vaadis laagerdada.
Fernao Pires (tuntud ka kui Maria Gomes) on aromaatne valge viinamarjasort, mida kasvatatakse laialdaselt kogu Portugalis. Mitmekülgsest viinamarjast valmistatakse enamasti kuivi valgeid veine, kuid see võib olla ka vahuveinide ja magusate dessertveinide alus. Sidruni-, laimi- ja apelsinikoor on Fernao Pirese veinide tavalised aroomikirjeldused, mõnikord vürtsika varjundiga. Teised näited võivad näidata rohkem mee ja mineraalide maitset, eriti vananedes.
Kahe suurepärase viinamarjasordi kombinatsioonis valminud valge kuiv vein sobib nii toidu kõrvale, näiteks sealihahautis rosmariini ja sidruniga või grillitud kana sidruni ja pipraga. Sobib suurepäraselt iseseisvalt nautlemiseks soojal suveõhtul.
Põneva maitsega Rose, milles on tunda mandariini ja ploomi. Suurepäraselt tasakaalustatud happelisus ja magusus, loomulikult ei puudu ka tsitruse puudutus. Sobib hästi eelroaks aga võimendab maitseelamust oma parimal moel serveerituna salatite ja mereandidega.
•Gold Medal in Asian Food Pairing - Cathay Pacific Hong Kong International Wine & Spirit Competition (2019)
•Gold Medal Best Value awards in the 1st International Rosé Championship, Krakow, Poland (2016)